Συχνές ερωτήσεις για επιγραφές και φωτισμό Νέον

Επιλέξτε κάποια από τις παρακάτω συχνές ερωτήσεις που συνήθως κάνουν οι πελάτες μας για να δείτε την απάντησή της.

Το αέριο νέον ανήκει στα ευγενή αέρια και βρίσκεται σε χαμηλές ποσότητες στην ατμόσφαιρα και φυσικά στον αέρα που αναπνέουμε. Είναι τελείως ακίνδυνο για τον άνθρωπο.
Ο φωτισμός που εκπέμπει το νέον είναι απαλός, ευγενικός και ακίνδυνος για τα μάτια καθώς ούτε κουράζει ούτε αποστρέφει το βλέμμα όπως συμβαίνει με τούς λαμπτήρες LED.
Αυτό επιτυνχάνεται με τη χρησιμοποίηση φωτιάς και κατάλληλων φλόγηστρων. Με την θέρμανση του υαλοσωλήνα επέρχεται η ευκαμπτότητά του και έτσι διαμορφώνουμε το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε.
Αυτό γίνεται με το συνδυασμό 3 παραγόντων. Του φυσικού χρώματος του υαλοσώληνα, της εσωτερικής του βαφής και την χρησιμοποίηση του αερίου (π.χ πράσινη εσωτερική βαφή του υαλοσωλήνα με νέον αέριο δίνει πορτοκαλί απόχρωση ενώ με argon αέριο δίνει πράσινη
Στις επιγραφές φωτισμού νέον παρεμβάλλεται μετασχηματιστής και όπως και στις λάμπες οικονομίας έχουμε διέγερση αερίου και όχι αντίστασης. Γι αυτό το λόγο προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
Αυτό είναι μια πραγματικότητα… Ότι μπορεί να σχεδιασθεί σε χαρτί μπορεί να γίνει και σε νέον με πιστότητα και ευδιακρισία.
Ο Φωτισμός νέον έχει μεγάλη διάρκεια ζωής(δεκαετίες) εφ όσον γίνει φυσικά η σωστή προεργασία και εγκατάσταση.
Γιατί είναι διαχρονικός φωτισμός και όχι εποχιακός και τυποποιημένος. Δεν έχει καταστεπτικές συνέπειες για τα μάτια σε αντίθεση με τον επιθετικό φωτισμό των led. Δίνει καλαισθησία και ξεχωριστή εμφάνιση σαν ένας φωτινός πίνακας στο χώρο όπου τοποθετείται (εσωτερικά η εξωτερικά).
TOP