Ποιοι είμαστε

Δείτε πόσο μπορεί να αναδείξει την επιχείρηση και το χώρο σας ο φωτισμός Νέον

neon-tech-sign-small

H εταιρία "NEON TECH LIGHTS" Αφοι ΜΑΛΑΚΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γεννιάς που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιγραφής και ιδιαίτερα του ΝΕΟΝ επι σειρά δεκαετιών. Κατά το διάστημα αυτό και με την συνεργασία διάφορων επιγραφοποιών κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν στην κυριολεξία χιλιόμετρα υαλοσωλήνων ΝΕΟΝ για κρυφούς φωτισμούς, επιγραφές ταρατσών, διακοσμήσεις χώρων και καλλιτεχνικών σχεδίων και γραμμάτων που κοσμούν τις βιτρίνες καταστημάτων και επιχειρήσεων. H απόκτηση πολυετούς πείρας δια μέσου των χρόνων και η χρησιμοποίηση άριστων υλικών σε συνδυασμό με εξελιγμένα μηχανήματα κατέστησαν την "NEON TECH LIGHTS" μια από τις πλέον εξέχουσες εταιρίες στο χώρο του ΝΕΟΝ η οποία εγγυάται για την λειτουργικότητα και μακροζωία των προϊόντων της.

Η εταιρία μας κατόπιν παραγγελίας (γίνεται και με αποστολή σχεδίου σε email) τοποθετεί το προϊόν εντός πλαισίου plexxy-glass σε διάφανη ή μαύρη βάση προστατευόμενου από όλες τις πλευρές επιτυνχάνοντας έτσι την πλήρη προστασία του προϊόντος από θραύση, την αποστολή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ακίνδυνη, τη δε τοποθέτηση με όλα τα αξεσουάρ που περικλείει (αλυσίδα, βίδες, διακοπτάκι κ.λ.π) πανεύκολη αφήνοντας μόνο σε σας το πάτημα ενός διακόπτη.

Η εταιρία μας δεν μεταπωλεί ή εμπορεύεται κατασκευές νέον, αλλά είμαστε οι ίδιοι δημιουργοί και απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες, αλυσίδες καταστημάτων, εταιρίες και στον καθένα προσωπικά που θέλει να έχει ένα φωτεινό πίνακα στον προσωπικό του χώρο.
Ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις στο χώρο των επιγραφών νέον αλλά και του φωτισμού νέον η neontech εισάγει στο χώρο των φωτεινών επιγραφών εκτός φυσικά των παραδοσιακών υλικών και την χρήση μεγάλης ποικιλίας έχρωμων υαλοσωλήνων νέον που σε συνδυασμό με το απαλό και φιλικό προς τα μάτια μας φωτισμό που εκπέμπουν καθιστά αισθητή τη διαφορά ανάμεσα σε οτιδήποτε διαφορετικό.
Πιστεύουμε ότι το μεράκι για τη δουλειά μας, η διάθεση για δημιουργία,σε συνδυασμό με τη δικιά σας φαντασία και το καλαίσθητο γούστο σας μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ιδέα έχετε για την διακόσμηση του χώρου σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας και είμαστε δίπλα σας και μετα την πώληση των προϊόντων μας και πιστεύουμε πάντα ότι

οι επιγραφές και οι διακοσμήσεις φωτισμού ΝΕΟΝ είναι μια διαχρονική τεχνοτροπία και όχι τυποποιημένη εργασία 

Neon Tech ο πιστός σας συνεργάτης . . .  

TOP