Επιγραφές NEON από την Neon Tech

Επιγραφές ΝΕΟΝ

H εταιρία “neontech lights” δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτεινών επιγραφών και πιο συγκεκριμένα στις επιγραφές ΝΕΟΝ τις τελευταίες επτά δεκαετίες. Κατά το διάστημα αυτό και με την συνεργασία διάφορων επιγραφοποιών κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν στην κυριολεξία χιλιόμετρα υαλοσωλήνων ΝΕΟΝ για κρυφούς φωτισμούς, επιγραφές ταρατσών, διακοσμήσεις χώρων, καλλιτεχνικών σχεδίων και γραμμάτων ΝΕΟΝ που κοσμούν βιτρίνες καταστημάτων εδώ και πολλά χρόνια.

H πολυετής εμπειρία μας, η χρήση άριστων υλικών σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα μηχανήματα στο εργαστήριό μας, κατέστησαν την “NeonTech Lights” μια από τις πλέον εξέχουσες εταιρίες στο χώρο των επιγραφών ΝΕΟΝ. Όλα τα παραπάνω εγγυούνται την λειτουργικότητα και μακροζωία των προϊόντων που παράγουμε. Γι' αυτό το λόγο όλα μας τα προϊόντα ΝΕΟΝ έρχονται με εγγύηση αλλά και μπορούν άμεσα να επισκευασθούν στο εργαστήριό μας.

Ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις στον χώρο των επιγραφών ΝΕΟΝ αλλά και του φωτισμού ΝΕΟΝ η “NeonTech” εισάγει στο χώρο των φωτεινών επιγραφών φυσικά, εκτός των παραδοσιακών υλικών, την χρήση έχρωμων υαλοσωλήνων ΝΕΟΝ που σε συνδυασμό με το απαλό και φιλικό φως στα μάτια μας που εκπέμπει,τη χαμηλή κατανάλωση ρευματος καθιστά αισθητή την διαφορά ανάμεσα σε οτιδήποτε άλλο φωτισμό όπως τη χρήση led.

Πιστεύουμε ότι το μεράκι μας για την δουλειά μας, η διάθεσή μας για δημιουργία, σε συνδυασμό με την δικιά σας φαντασία και καλαίσθητο γούστο μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ιδέα έχετε πάνω στην διακόσμηση του χώρου σας. Συνεργαζόμαστε μαζί σας και πιστεύουμε πάντα ότι οι επιγραφές ΝΕΟΝ και οι διακοσμήσεις ΝΕΟΝ είναι μια ξεχωριστή διαχρονική τεχνοτροπία και όχι τυποποιημένη εργασία.

                                                                                          

TOP