top of page
All we have is words. All we have is wor

NEONTECH ΑΠΟ ΤΟ 1960

H εταιρία μας, Neontech - Αφοι Μαλάκη, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που δραστηριοποιείται στο χώρο των χειροποίητων φωτεινών επιγραφών neon τις τελευταίες 7 δεκαετίες. Στο διάστημα αυτό, συνεργαζόμενοι με πληθώρα επιγραφοποιών, κατασκευάσαμε και τοποθετήθσαμε στην κυριολεξία   χ ι λ ι ό μ ε τ ρ α  neon υαλοσωλήνων  που χρησίμευσαν ως κρυφοί φωτισμοί, επιγραφές ταρατσών, διακοσμητικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που κοσμούν μέχρι σήμερα βιτρίνες καταστημάτων.

H πολυετής εμπειρία μας και η χρήση άριστων υλικών, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα μηχανήματα του εργαστηρίου μας, ανέδειξαν την Neontech  ως μια από τις πλέον εξέχουσες εταιρίες στο χώρο των φωτεινών επιγραφών neon. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση της λειτουργικότητας και της διάρκειας των προϊόντων που παράγουμε. Οι neon κατασκευές μας συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας καθώς και παροχή άμεσης επισκευής.

drew-beamer-vAij-E26haI-unsplash.jpg

NEON ART
 

ΜΕ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΔΥΟ  ΓΕΝΕΩΝ

IMG_20190426_194726.jpg

Ακολουθώντας πάντοτε τις εξελίξεις στο χώρο των επιγραφών και του φωτισμού neon, εισάγουμε τη χρήση neon έγχρωμων υαλοσωλήνων. Σε συνδυασμό με το απαλό και φιλικό προς τα μάτια φως που εκπέμπουν, προσφέρουν αισθητά χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο φωτισμό.

 

Το μεράκι μας για τη δουλειά και η διάθεσή μας για δημιουργία, σε συνδυασμό με τη δική σου φαντασία και καλαίσθητο γούστο, μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε ιδέα έχεις πάνω στη διακόσμηση του χώρου σου. Οι επιγραφές και οι διακοσμήσεις neon είναι μια ξεχωριστή, διαχρονική τεχνοτροπία και όχι μια ... τυποποιημένη εργασία!

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ

Από το 1960, στο εργαστήρι μας στη Θεσσαλονίκη, επιμελούμαστε από το σχέδιο του πατρόν μέχρι την κατασκευή ξυλοκιβωτίου για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή αποστολή της φωτεινής επιγραφής σας. Ως παραγωγοί,  δεν μεταπωλούμε ή εμπορευόμαστε τις επιγραφές neon. 

Οι δημιουργίες μας απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες χονδρικής ή λιανικής πώλησης, σε ιδιώτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς,  διακοσμητές, αλυσίδες καταστημάτων και εταιρίες στο χώρο της διαφήμισης, που επιθυμούν να διακοσμήσουν το χώρο τους με ξεχωριστό τρόπο.

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Στη Neontech διαθέτουμε τεράστια ποικιλία έγχρωμων neon υαλοσωλήνων με τους οποίους μπορούμε να απεικονίσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια ό,τι σκεφτείς. Σχέδια όπως γράμματα, λογότυπα, ζωγραφιές είναι μόνο κάποιες από τις δυνατότητες απόδοσης που μας δίνει ο φωτισμός neon. 

Με το ίδιο μεράκι, εδώ και 60 χρόνια, δημιουργούμε φωτεινές επιγραφές για επιχειρήσεις, καταστήματα, ιδιωτικούς χώρους, αρχιτεκτονικά γραφεία και διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δες κάποια από τα έργα μας, σε διάφορα σχέδια, χρώματα, διαστάσεις και γραμματοσειρές.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ;

Η δημιουργία φωτεινών επιγραφών neon εμπνευσμένη από περίτεχνα και καλλιγραφικά σχέδια

αποτελεί για εμάς μία ιδιαίτερη και ευχάριστη πρόκληση.

 

ussama-azam-26h317_UMYM-unsplash_edited.

ΚΟΣΤΟΣ

Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές καθώς είμαστε οι κατασκευαστές και όχι οι ενδιάμεσοι έμποροι.

yuri-bodrikhin-dXLnq8z8x4k-unsplash.jpg

ΕΓΓΥΗΣΗ

​Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας. 

Χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και εξελιγμένα μηχανήματα.

79298499_2325878904369858_31412248857039

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Δημιουργούμε φωτεινές επιγραφές neon με απεριόριστες δυνατότητες. Ο,τι φανταστείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

rebecca-peterson-hall-9Y4bv0kz1Nw-unspla

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Εδώ και 60 χρόνια, κατασκευάζουμε επιγραφές φωτισμού neon με αξιόπιστα υλικά και τεχνογνωσία δεκαετιών.

μας εμπιστεύτηκαν

jumbo-logo-social.png
Coca-Cola_logo_white.png
logo_Estrella_2016.png
aegean-airlines-vector-logo.png
retina_logored-1.png
Nespresso_logo_black-white.png
elenidis_logo.png
kaoil.png
carrefour-logo-1.png
Galaxias_Logo.png
jetoil_footer_773942192.png
bottom of page